Online marketing diensten 2018-03-21T10:22:23+00:00

Online marketing diensten

Veel ondernemers zijn ontevreden met de resultaten die ze online behalen, en dit is natuurlijk zonde. Aan de hand van uw bedrijfsdoelstellingen ontwikkel ik een online marketing strategie waarin ik de concrete doelen en geschikte tools beschrijf. In grote lijnen zijn deze tools hieronder beschreven.

Online marketing strategie

Online marketing helpt om je bedrijfsdoelstellingen te halen. Aan de hand van deze doelstellingen maak ik de online marketing strategie die bij je bedrijf past.

Social media marketing

Social media marketing is een effectieve manier om bedrijven in contact te brengen met hun doelgroep. Ik ben op de hoogte van alle ontwikkelingen van de belangrijkste social media kanalen en kan deze dan ook effectief inzetten. Ik schrijf een social media strategie en bied diverse abonnementen aan voor content creatie, adverteren, analyse en verbeteringen.

Zoekmachine optimalisatie

Met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik dat je zo goed mogelijk gevonden wordt op relevante zoekwoorden in zoekmachines zoals Google. Dit zorgt voor meer verkeer naar je website.

Zoekmachine adverteren

Dankzij advertentie platforms zoals Google Ad’s is het mogelijk om potentiële klanten te bereiken met digitale advertenties. Ik help je graag om een zo efficiënt mogelijke campagne in te richten.

E-mail marketing

Een van de meest voordelige marketingtechnieken die nog steeds erg effectief is. Ik ontwikkel e-mails volgens de huisstijl van je bedrijf, maak templates en desgewenst verstuur ik je e-mails naar je klanten.

Ontwikkeling websites

Ik ontwikkel voor je doelgerichte websites en webshops. Volgens de laatste technische standaarden en met een grote focus op gebruiksgemak voor de bezoeker.

Tijd voor een kop koffie

Wil je weten wat ik voor je bedrijf kan betekenen? Laten we dan een kop koffie (of thee) drinken. Je bent van harte welkom bij De Stadstuin in Utrecht, waar ze heerlijke koffie schenken.

Uiteraard is het ook mogelijk om op locatie af te spreken. Tot snel!